|
| |
...ha mégis lesz reptér! (0 viewing)
|
|
|
TOPIC: ...ha mégis lesz reptér!
|
|
|
|
Válasz: Vá: ...ha mégis lesz reptér! 3 Years, 4 Months ago
|
|
|
Muszáj sokszor mennem a reptérre ,ha felveszem a fuvart, kispesten a fejem felett szálnak el ,óránként több! De Helioparknak irtam,mert sértő szándékkal irogat!!!
|
|
|
|
|
|
|
The administrator has disabled public write access.
|
dani
Fresh Boarder
|
|
Válasz: ...ha mégis lesz reptér! 3 Years, 4 Months ago
|
|
|
Üdv
Szerintem senkinek nem lenne gond ,ha a repülők nem Almádi felett repülnének. Fejlesztés sosem árt ,ott a nagy reptér kihasználatlanul. Én sem támogatom a repteret ebben a formában. Mindenkinek megvannak az érvei és ellenérvei egyaránt s mi mint egyszerű halandók nem fogjuk tudni megváltoztatni bármi is történik. Egyébként ALmádi így is egy halott nyugdíjas város lett, a fiatalok elmennek mert szinte semmi lehetőség sincs. Az öregek maradnak és ők isszák meg a levét az esetleges reptérnek. Ők nyugalomra vágynak ami teljesen érthető.
A pestiek meg ... no comment ,persze tisztelet a kivételnek, de elég sokan azt hiszik ,hogy értük van a város és meg kellene hajolni előttük mert lejönnek Almádiba.
Üdv
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Válasz: ...ha mégis lesz reptér! 3 Years, 4 Months ago
|
|
|
Miis nyugdijasok vagyunk, még kb 3-évet taxizom mint nyugdijas és végleg lefogunk költözni.63-évesek vagyunk.nyugottan szeretnénk élni, !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Heliopark írta::
"piszkavas" Ugye Ön egy egyedülálló 30-40 év körüli vékony testalkatú hölgy? Aki az IQ és EQ szintből ítélve, egy sokat olvasott és művelt (ovónéni, tanárnő, könyvtáros vagy művelődésszervező.) A piszkavasból asszociáltam erre. Baráti üdvözlet!
"....és bepókhálósodott'"
Tisztelettel
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Piszkavas! Na de ilyet?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|