|
| |
|
|
|
TOPIC: városunk
|
|
|
|
Vá: városunk 4 Years, 1 Month ago
|
|
|
Hát igen, harmadik éve nem lehet lomtalanítani, mert az 5-6 fokos házban a cipekedés utáni megizzadás akár tüdőgyulladáshoz is vezethet. A cipekedés utáni lefürdésről pedig szó sem lehet. Különben is ez a korai lomtalanítás jelentős többlet költséggel jár, ha valaki csak ezért utazik le. Korábban május elején volt, akkor, amikor már mindenki megnyitotta a vizet. Ismerősömtől tudom, hogy Siófok Aranyparton e műveletre április utolsó hétvégéjén kerül sor. Felhívtam egy fuvarozót, köbméterenként 3600 Ft. hulladék lerakási díjért, plussz fuvarköltségért vállalja a tranzakciót. Nem igaz, hogy az idegenforgalmat jobban zavarná egy későbbi időpont. Május elején sajnos még nem hemzsegnek a látogatók. Tavaly megírtam a problámát a Kommunális Szolgáltatónak, választ természetesen nem kaptam. Írtam az Önkormányzatnak is, akik válaszoltak, megígérve, hogy a problémával foglalkozni fognak, de változás, mint látjuk, nem történt.
Attala
|
|
|
|
|
|
|
The administrator has disabled public write access.
|
|
|
|
Válasz: városunk 9 Months, 1 Week ago
|
|
Hát igen. Egy szóval: katasztrófális a műsor.
Unalmas, egysíkú.
Panaszkodnak a borászok is, hogy a "százlábú asszonykórus" +hastánc+mazsorett műsor miatt elmenekül a vendégek egy része.
Ráadásul ugyanazt többször is leadják.
Hallottam sajnos.
A rettenetes hangosítás miatt már nekem sincs kedvem borozni, mert nem tudom túlüvölteni a műsort,így képtelenség beszélgetni.
A borászokat jól megvágják a bérleti díjjal, ők erre emelik az árakat, a vendég meg egyre kevesebb.
Jó, hogy van ez a rendezvény, de a műsor szervezés egy O!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Válasz: városunk 9 Months ago
|
|
Sikítok!!!!
Hétvégén kezdődik a pálinkafesztivál...
Színpadi műsorok fél tízig...
Péntek-szombati program:
Népdalkör, Botorka, Zöldág, Szárazág, Folklór, mindez egész nap. És a hozzátartozókon kívül a többiek mit néznek??? Persze amikor már a turisták hazamennek (hétfő, kedd este)sikerül egy Balkán Fanatikot, meg Török Ádámot színpadra állítani...
Persze, értem én, hogy hét közben olcsóbb a fellépők díjazása, de ez a koncepció egyszerűen szánalmas!!!!
Ébresztő Almádi!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Válasz: városunk 9 Months, 2 Weeks ago
|
|
|
De bántja sok ember szemét ami itt folyik. Gondolom tudatosan a honlapon a fórum is el lett dugva, hogy minél nehezebben lehessen hozzászólni ahhoz a semmihez, ami ebben a "városban" történik.
Menjünk sorjában:
Borfesztivál.
23 óráig tartanak a programok...Hurrá!!!És ez miért hír? Normális üdülőhelyen akkor kezdődnek...Dilettáns emberek nem veszik észre, hogy egy fagylaltozóra, meg egy szökőkútra alapozva nem lehet egy városnak nevezett porfészket fellendíteni. (és a fagyizó nem is a "város" érdeme!!!) 560.000,- magyar forint egy faház bérleti díja a borfeszten, ami megy az önkormányzat kasszájába. Ezért kapunk cserébe harmincnyolcadszor Botorka néptáncegyüttest, negyvenkilencedszer Csillagnyílás balettcsoportot, századszorra Acro Dance-t... persze, lépjenek fel ők is, de más, közönségvonzót nem lehet? Ja azért tenni is kell? Nincs rá megfelelő ember? Nincsenek kapcsolatok? Akkor itt (sem) működik valami...És örüljünk, hogy 11-ig van színpadi műsor? Azért, mert valaki nagyokosnak az a hobbija, hogy este kiül a teraszra és méri, hány decibellel szólnak a műsorok, majd rohan fűhöz fához?
Felhívnám a "tisztelt" polgármester úr(asszony) és a képviselő testület figyelmét, hogy lehet módosítani a helyi rendeleteket! Ez generálja a bevételt, iparűzési adót, satöbbi!!!
És ne felejtsék el, két év múlva választás...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Válasz: városunk 2 Years, 8 Months ago
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Válasz: Vá: városunk 3 Years, 4 Months ago
|
|
|
Tisztelt fórumozók!
Az Önkormányzat által elkövetett hibákért és mulasztásokért, felelősségre lehet vonni az illetékes személyeket! Az állampolgárok szavaztak bizalmat nekik, és az állampolgárok meg is vonhatják ezt a bizalmat! Remélem idén áprilisban nem felejtik el ezt, és a megfelelő helyre és nevek mellé teszik az ikszet! Szavazzanak olyan személyekre akikben még nem csalódtak! Éljenek a civil kontroll adta lehetőségekkel is! Balatonalmádi a Balatonalmádiaké, akarjanak egy élhető, kúltúrált, jobb várost maguknak! Tegyenek érte!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|