KÖZADATKERESŐ
Increase Font Size Option 5 Reset Font Size Option 5 Decrease Font Size Option 5

• Fórum
    Welcome, Guest
    Please Login or Register.    Lost Password?
    városunk
    (0 viewing) 
    Go to bottom
    TOPIC: városunk
    trojktrüjk
    Fresh Boarder
    graphgraph
    User Offline Click here to see the profile of this user
    városunk 4 Years, 3 Months ago Karma: 0
    Tisztelt Mindenki!

Javaslom, hogy indítsunk fórumot városunk fejlődéséről,mindennapjairól is.
    Én nem találtam eddig ilyen fórumtémát, ha van elnézést kérek a lapszerkesztőktől.
    Mivel városunk újítása, beruházásai is a közélet része, ezért írtam ide.

Kezdésnek meg is lehetne vitatni, hogy (szép csöndben) kiírták a közbeszerzési pályázatot a városközpont (piac, Szent I. park, szökőkút stb) felújítására. Olvasván a felhívást megint úgy tűnik, hogy almádi vállalkozónak nincs esélye arra, hogy itt kivitelezőként közreműködjön. Miért?

Logged Logged
      The administrator has disabled public write access.
    dani
    Fresh Boarder
    graphgraph
    Vá: városunk 4 Years, 3 Months ago Karma: 0
    Nah vajon miért nem ? Mindenki tudja ,hogy mennek a közbeszerzések az országban. Gondolom sem ismerőse sem rokona nem dolgozik a hivatalban, innentől kezdve nem túl nagyok a lehetőségek. Ezt lehet tagadni, ellenezni de ez így működik... Kiírják a pályázatot , valaki eldönti ki nyeri meg a pályázatra kiírt projektet, a pénz egy részét megkapja a kivitelező a többi részt amiben megállapodnak meg megkapja a pályázat kiírója... Hajrá Magyarország

Logged Logged
    trojktrüjk
    Fresh Boarder
    graphgraph
    Vá: városunk 4 Years, 3 Months ago Karma: 0
    Hát igen.
    Nem az első komoly beruházás lesz Almádiban amibe a helyi vállalkozók nem tudnak beleszólni. (Lsd. Vörösberényi Iskola, PKK)
    A kiírásban olyan referenciákat kérnek, ami alapján úgy tűnik valakire "ki van írva" a közbeszerzés.
    Pl:10 millió forint értékű referenciát kérnek szökőkút építésére! Kinek van ilyen a környéken???
    Idén talán jön még a strand és a Györgyi Iskola felújítása is. Ha azok is "bonyolódnak" NEM sok esélyük lesz a helyi kivitelezőknek.
    De az iparűzési adónk az jól jönne a városnak....

Logged Logged
    dergezgy
    Fresh Boarder
    graphgraph
    Vá: városunk 4 Years, 3 Months ago Karma: -1
    trojktrüjk írta::
    Hát igen.
    Nem az első komoly beruházás lesz Almádiban amibe a helyi vállalkozók nem tudnak beleszólni. (Lsd. Vörösberényi Iskola, PKK)
    A kiírásban olyan referenciákat kérnek, ami alapján úgy tűnik valakire "ki van írva" a közbeszerzés.
    Pl:10 millió forint értékű referenciát kérnek szökőkút építésére! Kinek van ilyen a környéken???
    Idén talán jön még a strand és a Györgyi Iskola felújítása is. Ha azok is "bonyolódnak" NEM sok esélyük lesz a helyi kivitelezőknek.
    De az iparűzési adónk az jól jönne a városnak....

Logged Logged
    Rintintin
    Fresh Boarder
    graphgraph
    Vá: városunk 4 Years, 2 Months ago Karma: 0
    Túl vsgyunk a lomtalanitáson, és megintcsak nem vették figyelembe a nyaralótulajdonosok érdekeit. Siekrült egy olyan hétvégét választani, amikor a szombat munmkanap volt, igy maradt a vasárnap a leutazásra, amimkor is egész nap esett. Ilyen időben egy jéghideg nyaralóban nem nagyon lehet megmaradni.Régebben májusban volt a lomtalanítás. Nem lehetne megint akkor csinálni?

Logged Logged
    ladiko63
    Fresh Boarder
    graphgraph
    Vá: városunk 4 Years, 2 Months ago Karma: 0
    Rintintin-nel egyetértek.
    Én pontosan ezért maradtam le a lomtalanításról, és szerintem sokan mások is. Javaslom, ismételt időpont kiírását májusra. Szerintem abba az összegbe nyugodtan belefér, amit a Kommunálisok beszednek.
    Egyébként a szemétszállítás terén sem minden OK!

Logged Logged
    Go to top